Kebony

Kebony is gebaseerd op een proces dat maakt dat duurzaam hout duurzamer, harder en stabieler gemaakt wordt door vloeistoffen uit biomaterialen te gebruiken. Kebony is een duurzaam alternatief voor hardhout uit tropische gebieden. De Kebony-producten lijken op teak en andere tropische houtsoorten. Het is donker, en als het onbehandeld is, krijgt het een zilvergrijze patina- kleur na verloop van tijd. . Een van de opmerkelijke voordelen van Kebonization is dat het weerstand biedt tegen weersinvloeden en slijtage. Andere opmerkelijke voordelen zijn de uitzonderlijk goede weerstand en lange levensduur. Deze duurzaamheid wordt bereikt zonder de nadelen van traditionele impregnatiemethoden.

Kebony heeft tevens een uitstekende duurzaamheid. De duurzaamheid voldoet aan duurzaamheidsklasse 1-2, dat is de meest duurzame categorie van de Europese norm EN 350. Dit zorgt ervoor dat Kebony een lange levensduur heeft. Vanwege de hardheid van Kebony is het materiaal ook meer bewstand tegen slijtage dan de meeste andere houtsoorten.

Verf of beits is niet nodig voor bescherming; gebruik het alleen wanneer je de esthetiek wilt veranderen, en de kleur van het hout. Zonder behandeling zal Kebony een exclusieve zilvergrijze patina ontwikkelen. Kebony Bekleding zal zijn oorspronkelijke